Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la CN APM SA Parcelele de teren amplasate în Porturile Constanţa, Tomis, Midia, Mangalia şi Basarabi vor fi evaluate

ro

15 Jun, 2018 00:00 2183 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) intenţionează să evalueze parcelele de teren domeniu public al statului, platformele şi alte active amplasate în Porturile Constanţa, Tomis, Midia, Mangalia şi Basarabi. Propunerile vor fi transmise până pe data de 19.06.2018, iar data-limită pentru consultare este 26.06.2018.
 
În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Evaluarea parcelelor de teren domeniu public al statului, a platformelor şi a altor active aflate în proprietatea CN APM SA Constanţa, amplasate în Porturile Constanţa, Tomis, Midia, Mangalia şi Basarabi“.
 
Obiectul consultării constă în evaluarea parcelelor de teren domeniu public al statului, a platformelor şi a altor active aflate în proprietatea CN APM SA Constanţa, amplasate în Porturile Constanţa, Tomis, Midia, Mangalia şi Basarabi, în vederea închirierii. CN APM SA va organiza întâlniri cu toţi cei interesaţi în perioada 20.06.2018 - 26.06.2018. Obiective secundare presupun evaluarea mijloacelor fixe sau de inventar (platforme, alte active) preluate cu titlu gratuit de la operatorii economici, în vederea includerii în patrimoniu; evaluarea mijloacelor fixe sau de inventar (platforme, alte active) în vederea estimării preţului de vânzare al unor bunuri imobile/mijloace fixe; consultanţă/verificare privind rapoarte de evaluare emise de terţi evaluatori.
 
Terenurile portuare aflate în proprietatea domeniului public al statului ce vor fi puse la dispoziţia utilizatorilor prin contracte de închiriere sunt situate în Porturile Constanţa, Tomis, Midia, Mangalia şi Basarabi, conform L235/2017 şi regulamentului aprobat prin ordin al Ministrului Transporturilor. Închirierea terenurilor se face în baza unui contract prin care CN APM, în calitate de locator, transmite operatorului economic, în calitate de locatar, dreptul de folosinţă temporară a terenului, în schimbul unei chirii. Poate deveni locatar orie persoană juridică română sau străină, în condiţiile legii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii