Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:29 21 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie de jumătate de milion de lei la ABADL Constanţa Se caută firmă în vederea pregătirii plajelor pentru sezonul estival 2017 (document)

ro

21 Feb, 2017 00:00 1090 Marime text
Administraţia Bazinală de Apa Dobrogea - Litoral (ABADL) anunţă desfăşurarea şi organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului de achiziţii „Lucrări de pregătire pentru sezonul estival 2017 a plajelor litoralului Mării Negre aflate în administrarea ANAR-ABADL“, în valoare estimată de 437.595 de lei, fără TVA.
 
Societăţile interesate pot depune ofertele până pe 9.03.2017, ora 15.00. Data-limită de evaluare a ofertelor este 3.04.2017, ora 18.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 4.370 de lei. Executantul se obligă să execute lucrări de pregătire pentru sezonul estival 2017 a plajelor litoralului Mării Negre aflate în administrarea ANAR-ABADL, în conformitate cu prevederile caietului de sarcini, ale propunerii tehnico-financiare şi cu obligaţiile asumate.
 
De asemenea, executantul are obligaţia de a executa şi a finaliza lucrările în conformitate cu prevederile caietului de sarcini şi cu propunerea tehnică şi financiară, cu atenţia şi promptitudinea cuvenită, în concordanţă cu obligaţiile asumate prin contract. Mai mult, executantul are obligaţia de a urmări lucrările, de a asigura forţa de muncă, materialele, instalaţiile, echipamentele şi toate celelalte obiecte, fie de natură provizorie, fie definitive, cerute de şi pentru contract, în măsura în care necesitatea asigurării acestora este prevăzută în contract sau se poate deduce în mod rezonabil din contract. Potrivit anunţului de participare, executantul este pe deplin responsabil pentru conformitatea, stabilitatea şi siguranţa tuturor operaţiunilor executate pe şantier, precum şi pentru procedeele de execuţie utilizate. Executantul este responsabil pentru menţinerea în bună stare a lucrărilor de la data semnării contractului până la data semnării procesului-verbal de recepţie a lucrării. 

Sancţiuni pentru neîndeplinirea obligaţiilor 

În cazul în care, din vina sa exclusivă, executantul nu reuşeşte să-şi îndeplinească obligaţiile asumate prin contract, atunci achizitorul are dreptul de a deduce din preţul contractului fără TVA penalităţi în cuantum de 0,02% pe zi de întârziere, până la îndeplinirea efectivă a obligaţiilor, fără ca totalul acestora să depăşească preţul lucrărilor neexecutate. În cazul în care achizitorul nu îşi onorează obligaţiile în termen de 30 de zile de la expirarea perioadei convenite, atunci acestuia îi revine obligaţia de a plăti executantului penalităţi din suma datorata, în cuantum de 0,02 % pe zi de întârziere, până la îndeplinirea efectivă a obligaţiilor, fără ca totalul acestora să depăşească suma facturată.
 
Nerespectarea obligaţiilor asumate prin prezentul contract de către una dintre părţi, în mod culpabil şi repetat, dă dreptul părţii lezate de a considera contractul de drept reziliat şi de a pretinde plata de daune - interese. Achizitorul îşi rezervă dreptul de a renunţa oricând la contract, printr-o notificare scrisă adresată executantului fără nicio compensaţie, dacă acesta din urmă dă faliment, cu condiţia ca această renunţare să nu prejudicieze sau să afecteze dreptul la acţiune sau despăgubire pentru executant. În acest caz, executantul are dreptul de a pretinde numai plata corespunzătoare pentru partea din contract executată până la data denunţării unilaterale a contractului.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: George Papari - director, Adela Mihalcea - director economic, Adrian Chera - director tehnic ELH, Titel Gagiu - director SGA Constanţa, Rodica Vasile, Mihaela Marica - Birou Exploatare Lucrări SGA Constanţa, Gabriela Constantinescu - Compartimentul Juridic, Mirela OanceaNela Ene - Biroul Achiziţii, Nicuşor Buzgaru - inginer-şef SGA Constanţa, Lucica Gearap - şef Serviciul Financiar.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii