Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitația pentru lotul 3 de tranport județean a fost anulată! Consiliul Județean Constanța pregătește o altă achiziție

ro

14 Feb, 2024 12:28 1429 Marime text


Contractul de delegare a gestiunii serviciului public de transport de persoane în aria teritorială de competență a județului Constanța - Lot 3/Grupa 03 (procedură de atribuire reluată lot 3/ grupa 03) a fost anulată de Consiliul Județean Constanța în calitate de autoritate contractantă.

Potrivit SEAP, obiectul prezentului contract îl constituia delegarea sarcinilor și responsabilităților către operator cu privire la prestarea propriu-zisă a serviciului public de transport public județean de persoane prin curse regulate pe raza administrativ-teritorială a Județului Constanța pe grupa 03 de trasee (6 trasee:  Traseu 012 Constanța-Murfatlar-Poarta Albă; Traseu 013 Constanța-Cobadin-Fântâna Mare; Traseu 014 Constanța-Deleni-Dunăreni; Traseu 015 Constanța-Adamclisi-Viile; Traseu 016 Constanța-Dobromir-Oltina; Traseu 017 Constanța-Admaclisi-Ostrov Vamă).

Întreg serviciul cuprinde un număr de 57 de trasee structurate pe 8 grupe de trasee (corespunzătoare a 8 loturi). Având în vedere că prin procedura de atribuire organizată în anul 2022 (anunț de atribuire CN1038203/13.01.2022) au fost atribuite 7 loturi din cele 8 (51 de trasee din totalul de 57), se impune reluarea procedurii de licitație deschisă pentru lotul 3 (grupa 03 de trasee) rămas/ă neatribuit/ă.
Valoarea estimată (actualizată) a contractului de delegare pentru grupa 03, pe durata de 7 ani a contractului, este de 84.759.505,81 lei fără TVA.

Licitația a fost anulată pe 12.02.2024 iar motivul anulării a fost faptul că toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile.

Biroul de presă al Consiliului Județean Constanța a transmis la solicitarea ZIUA de Constanța faptul că: „la licitația pentru atribuirea lotului 3 aferent grupei 3 de trasee (6 trasee) au participat 2 asocieri ale unor operatori de transport. Ambele oferte au fost declarate neconforme, decizia comisiei de evaluare a ofertelor fiind confirmată de CNSC în cazul contestației uneia dintre asocieri. Procedura a fost reluată, documentația este la serviciul achiziții care pregătește reluarea achiziției sectoriale".

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații Constanța Asocierile de firme conduse de Marcon Star și Grup Atyc au depus oferte pentru lotul 3 de transport județean estimat la peste 93 de milioane de lei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii