Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitația pentru furnizarea și montarea sistemului de acostare cu geamanduri multiple în Portul Constanța, contestat la CNSC

ro

08 Apr, 2024 13:44 980 Marime text
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 835/C1/655 din 02.04.2024 la contestația formulată de Record Unc SRL cu sediul social în Agigea, împotriva rezultatului procedurii de atribuire, emis de către Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, în calitate de entitate contractantă, în cadrul procedurii de licitație deschisă, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având drept obiect: „Furnizare și montare sistem de acostare cu geamanduri multiple (MBM)”.
Firma contestatoare a solicitat : admiterea contestației; anularea adresei de comunicare a rezultatului procedurii nr. 8949/23.02.2024; anularea raportului procedurii nr. 8945/23.02.2024 și a actelor subsecvente și obligarea entității contractante la reluarea procedurii, prin reexaminarea/reevaluarea ofertelor depuse, atât de prezenta societate cât și de ofertantul declarat câștigător și obligarea entității contractante la reevaluarea ofertei depusă de asocierea Tehnorex International SA - Sandunav Intermed SRL și declararea acesteia ca fiind inacceptabilă și neconformă precum și continuarea procedurii și finalizarea acesteia, cu respectarea prevederilor legale în vigoare și a documentației de atribuire.

În baza documentelor depuse de părți, CNSC a decis să admită, în parte, contestația formulată de Record Unc SRL în contradictoriu Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța și anulează raportul procedurii nr. 8945/ 23.02.2024, în ceea ce privește oferta contestatorului, precum și toate documentele subsecvente, inclusiv, adresa de comunicare a rezultatului procedurii nr. 8949/23.02.2024.

Consiliul a obligat entitatea contractantă la reevaluarea ofertei Record Unc SRL de la etapa analizării informațiilor cuprinse în DUAE, în termen de 10 zile de la primirea deciziei, cu respectarea celor din considerente, a documentației de atribuire și a dispozițiilor legale în materia achizițiilor publice.

Respinge, ca neîntemeiate, criticile contestatorului cu privire la oferta declarată câștigătoare.

Decizia este obligatorie.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

CN APM SA Constanța Contract pentru dragaj de investiții în porturile maritime. Ce valoare are (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii