Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul Teoretic „Emil Racoviţă“ din Techirghiol investeşte în servicii de reparaţie (document)

ro

16 Jul, 2016 00:00 4418 Marime text


Elevii de la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă“ din Techirghiol vor începe noul an şcolar în săli de clasă reabilitate, întrucât acestea urmează să fie reparate şi zugrăvite în această vară. Cel puţin aşa reiese din anunţul făcut de unitatea de învăţământ la mijlocul acestei luni, prin care cei interesaţi sunt invitaţi să depună oferte pentru servicii de estimare privind lucrări de reparaţii şi zugrăveli interioare, în vederea determinării exacte a suprafeţelor ce necesită astfel de intervenţii.
 
În acest sens, conducerea unităţii de învăţământ organizează o licitaţie publică de atribuire a contractului „Servicii de estimare a valorii lucrărilor de reparaţii şi zugrăveli la Liceul Teoretic «Emil Racoviţă» Techirghiol“. Valoarea estimată a contractului este de 650 de lei şi prevede un termen de realizare de şapte zile.
 
Ofertele pot fi transmise, prin e-mail la adresa secretariat@liceultechirghiol.ro sau la sediul autorităţii contractante, din strada Nicolae Bălcescu nr. 1, Techirghiol, între orele 8.00 şi 12.00, până la data de 18 iulie.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare la licitaţia publică organizată de Liceul Teoretic „Emil Racoviţă“ Techirghiol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii