Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul Mihail Kogalniceanu si-a serbat ziua

ro

07 Nov, 2009 01:10 1837 Marime text
Ieri, elevii şi profesorii Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu au serbat ziua şcolii printr-un program artistic desfăşurat atât în incinta unităţii de învăţământ, cât şi la sediul Căminului Cultural.

Vineri, începând cu ora 10.00, a avut loc sesiunea de comunicări cu tema „Învăţământul românesc în mileniul III" şi prezentarea revistei liceului şi a blog-ului.

A urmat un concurs în urma căruia a fost desemnată „Cea mai frumoasă clasă", o expoziţie întitulată „Şcoala mea", întreceri sportive şi desene pe asfalt. Nu a lipsit nici tombola „Toamnei", iar în plus au fost lansate două cărţi, „Şopârla şi Marea", semnată de prof. Coca Elena Gheorghiu, şi „Recenzie", de prof. Monica Bold.

Programul cultural artistic a inclus o şezătoare interetnică, scenete, o piesă de teatru, dansuri populare şi moderne şi cântece interpretate de corul şcolii.

Reprezentanţii liceului au precizat că această activitate a avut ca obiectiv „dezvoltarea armonioasă şi cultivarea simţului estetico-educativ al umanităţii între tradiţie şi inovaţie".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii