Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:56 19 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La nici un an de la înființare Soția primarului Făgădău și asociatul său au decis dizolvarea unei afaceri în domeniul medical

ro

26 Jul, 2018 00:00 1337 Marime text
Cardiolife Medical SRL a fost înființată la începutul lunii octombrie a anului 2017, prin înmatricularea și înregistrarea de către Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș. 

Firma, care îi avea ca fondatori și acționari cu părți sociale egale, respectiv zece părți sociale, pe soția primarului Constanței, Monica Daniela Gaitanidis-Făgădău, și pe medicul timișorean Bogdan Mut-Vitcu, avea sediul social în municipiul Timișoara, județul Timiș. Domeniul principal de activitate al societății era reprezentat de activitățile de asistență spitalicească.
 
În cadrul Adunării Generale A Asociaților societății, reprezentanții Cardiolife Medical SRL au adoptat hotărârea nr. 1/2018 privind dizolvarea voluntară, fără numire de lichidator, a firmei. După dizolvare, societatea urmează să fie radiată. Cei doi asociați au precizat că societatea nu a avut activitate, nu are datorii la stat, la furnizori, nu are active și nu este în faliment. Decizia adoptată pe 20 martie a.c. a fost publicată abia ieri în Monitorul Oficial.
 
Citește și:
 
Parteneriat Monica Gaitanidis și Bogdan Mut Soția primarului Făgădău a deschis o nouă afacere în domeniul medical, în orașul natal al asociatului său

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii