Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:39 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parteneriat Monica Gaitanidis şi Bogdan Mut Soţia primarului Făgădău a deschis o nouă afacere în domeniul medical, în oraşul natal al asociatului său

ro

30 Oct, 2017 00:00 6598 Marime text

După ce, în luna iulie a acestui an, Monica Gaitanidis-Făgădău, soţia lui Decebal Făgădău, primarul Constanţei, şi Bogdan Mut-Vitcu, medic cardiolog din Timişoara, şi-au vândut afacerea de la Constanţa Spitalului Monza, cei doi parteneri de afaceri şi-au deschis o nouă firmă, pe malul Begăi.

Vă reamintim că Spitalul Monza, cea mai mare unitate medicală de chirurgie cardiovasculară şi cardiologie intervenţională din ţară, parte a grupului Policlinico di Monza din Italia, a preluat Centrul Cardioscan din Constanţa, care furnizează, chiar din incinta Spitalului Judeţean, investigaţii în explorarea bolii coronariene.
Contractul de preluare a fost semnat de preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Monza, Carmen Drăgan, şi de cei doi acţionari ai Cardioscan, Monica Gaitanidis-Făgădău şi Bogdan Mut-Vitcu. Cardioscan a făcut parte din Cardiolife, un centru medical lansat în Timişoara, care funcţionează în incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Cardioscan a încheiat anul precedent cu un profit net de 767.515 lei, la o cifră de afaceri de aproape 4 milioane lei. 

Cardiolife Medical SRL, înfiinţată la începutul lunii octombrie 

În Monitorul Oficial din 27 octombrie a.c., a fost publicat un extras al rezoluţiei nr. 26142/10.10.2017, ca urmare a cererii nr. 137053 din data de 2.10.2017 prin care s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Timiş a societăţii Cardiolife Medical SRL.
 
Firma care îi are ca fondatori şi acţionari cu părţi sociale egale, respectiv zece părţi sociale, pe soţia primarului Constanţei, Monica Daniela Gaitanidis-Făgădău, şi pe medicul timişorean Bogdan Mut-Vitcu are sediul social în municipiul Timişoara, judeţul Timiş. Domeniul principal de activitate al societăţii este reprezentat de activităţile de asistenţă spitalicească.
 
Citeşte şi: 
 
Noi precizări legate de tranzacţia dintre Centrul Medical „Policlinico di Monza“ SRL şi Cardioscan SRL

Din culisele tranzacţiei realizate de Monica Gaitanidis Făgădău şi dr. Bogdan Mut şi Centrul Medical „Policlinico di Monza“, noul acţionar unic al Cardioscan Ce spune conducerea Spitalului Judeţean despre contractul care expira în 2026

Tranzacţie efectuată de soţia primarului Decebal Făgădău. Centrul Cardioscan din Constanţa preluat de Spitalul Monza

Ti-a placut articolul?

Comentarii