Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnalistul britanic Charlie Ottley vine la Constanța pentru Ziua Dobrogei. La Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” va rula documentarul ”FLAVOURS OF ROMANIA-DOBROGEA„

ro

03 Nov, 2023 15:10 2273 Marime text
Foto: Facebook Charlie Ottley

Primăria Municipiului Constanța organizează marți, 14 noiembrie 2023, ora 17:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” Constanța un eveniment de Ziua Dobrogei la care va participa jurnalistul britanic Charlie Ottley, cel care a făcut România celebră în toată lumea.
 
Cu ocazia împlinirii a 145 de ani de revenirea Dobrogei la Patria-mamă, Charlie Ottley va prezenta documentarul „FLAVOURS OF ROMANIA-DOBROGEA„ și va povesti despre frumoasă călătorie gastronomică, culturală şi istorică prin autenticul românesc.
 
„Bătrâna și surprinzătoarea Dobroge nu încetează să fascineze. Peisajele de poveste, istoria, arhitectura, tradiţiile şi obiceiurile tuturor etniilor ce convieţuiesc în armonie pe aceste meleaguri exercită o atracție magică asupra tuturor: constănțeni, români sau străini. Așa s-a întâmplat și cu jurnalistul britanic Charlie Ottley, cel care a făcut România celebră în toată lumea.
 
Și asupra lui, ținutul acesta bătut de soarele dogoritor al verii şi de crivăţul năpraznic al iernii a exercitat o atracție deosebită, materializată prin realizarea documentarului FLAVOURS OF ROMANIA- DOBROGEA”, se arată în comunicatul emis de primărie.
 
După proiecția documentarului, renumitele ansambluri dobrogene vor întregi atmosfera de sărbătoare de la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.
 
Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanța și Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.
 
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile!
 
Citește și:
Drona sustrasă de la documentaristul Charlie Ottley a fost găsită
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii