Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jumătate din bugetul total de 2,8 miliarde de euro din PNRR pentru renovări de clădiri a fost accesat. Anunțul lui Cseke Attila

ro

01 Apr, 2022 18:54 1015 Marime text
PNRR, foto: facebook/ Cseke Attila”Faptul că autoritățile publice au avut un număr record de proiecte, gata de a fi încărcate pe pagina ministerului, arată că reglementările au fost simple și clare, bine comunicate beneficiarilor înainte de lansarea apelurilor de proiecte” – a declarat ministrul dezvoltării, Cseke Attila, după ce, în prima zi a lansării apelurilor de proiecte, aproape jumătate din bugetul total de 2,8 miliarde de euro din PNRR pentru renovări de clădiri a fost accesat.


Ministerul Dezvoltării a primit astăzi, în prima zi a lansării apelurilor de proiecte, 634 de cereri de finanțare, în valoare totală de peste 1,3 miliarde de euro pentru eficientizarea energetică, asigurarea siguranței seismice și la incendiu a clădirilor multietajate rezidențiale și publice.


Pentru eficientizarea energetică moderată a blocurilor de locuințe și a clădirilor publice, autoritățile locale mai pot depune cereri de finanțare până la data de 30 mai, sau până la epuizarea bugetului rămas în acest moment – a conchis ministrul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii