Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Primarul comunei Valea Teilor convoacă ședință ordinară. Ce se va discuta

ro

21 Jul, 2021 12:04 976 Marime text
  • Consiliului Local al Comunei Valea Teilor, județul Tulcea, este convocat în ședință ordinară la data de 21.07.2021, cu următoarele proiecte pe ordinea de zi:. 
1.Aprobarea procesului verbal al ședinței ordinare din data de 31.05.2021.
2. Proiect de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea reorganizării SC AQUA VALEA TEILOR SRL.
4.Proiect de hotărâre privind înființarea Centrului Comunitar pentru Servicii Integrate  Valea Teilor –CCSI –VT, cod8899CZ-PN-V.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor normative proprii de cheltuieli referitoare la buldoexcavatorul și autoturismul de serviciu ce aparțin Unității Administrativ Teritoriale Comuna Valea Teilor jud Tulcea


Pe ordinea de zi se  află următoarele propuneri:
 
PROIECT DE HOTĂRÂRE
 
Privind aprobarea unor normative proprii de cheltuieli referitoare  la buldoexcavatorul și autoturismul de serviciu ce aparțin UAT  comuna Valea Teilor, județul Tulcea

 

Art.1 Se aprobă consumul normat de carburanți pentru buldoexcavator și autovehiculul de serviciu al U.A.T. Comuna Valea Teilor, in limita de 105 litri benzină/luna și respectiv 500 litri motorină/ lună, cu incadrarea in cheltuielile bugetare .
 
Art. 2 Nu se considera depășire la consumul de carburanți normat pe autoturism și buldoexcavator, consumul care la nivelul anului se încadreaza în limita combustibilului normat in raport cu numarul total de autoturisme aprobat pe institutie.
 
Art.3 Secretarul comunei va comunica prezenta hotarare primaruluicomunei, Biroului Financiar-Contabil, Instituției Prefectului județului Tulcea si o va aduce la cunoștință publică in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

HOTĂRÂREA privind înființarea Centrului Comunitar pentru Servicii Integrate  Valea Teilor –CCSI –VT, cod8899CZ-PN-V.
 
Art. 1. –Înființarea Centrului Comunitar pentru Servicii Integrate (CCSI-VT), cod 8899 CZ-PN-V, în conformitate cu Ordinul 29/2019 pentru aprobarea Standardelor minime de calitate pentru acreditarea serviciilor sociale destinate persoanelor vârstnice, persoanelor fără adăpost, tinerilor care au părăsit sistemul de protecție a copilului și altor categorii de persoane adulte aflate în dificultate, precum și pentru serviciile acordate în comunitate, serviciile acordate în sistem integrat și cantinele sociale.
         
Art.2  Înființarea serviciului are loc în cadrul proiectului  Măsuri integrate pentru dezvoltarea multisectorială a Comunei Valea Teilor jud Tulcea.
 
Art.3  Cu ducerea la indeplinire a prezentei hotarari se incredinteaza compartimentul de asistență socială.
 
Art.4 Secretarul general al  comunei Valea Teilor va comunica prezenta hotărâre  - Institutiei Prefectului judetului Tulcea, in vederea exercitarii controlului de legalitate, primarului ,compartimentului de asistență socială și o va aduce la cunoștință publică în conformitate cuprevederile legale în vigoare.
 
PROIECT DE H O T Ă R Â R E
 
Privind completarea și modificarea actului constitutiv al SC AQUA VALEA TEILOR SRL

 
Art.1 Se aprobă reorganizarea SC Aqua Valea Teilor SRL , CUI 36166897, cu domiciliul fiscal în Comuna Valea Teilor jud Tulcea.
 
Art.2 (1) Se restructurează activitatea SC Aqua Valea Teilor SRL , prin desființarea tuturor posturilor de execuție existente în cadrul societății.
(2) Posturile anterior menționate vor fi desființate cel mai târziu 01.08.2021.
 
(3) Desființarea posturilor anterior menționate intervine ca urmare a reorganizării Societății, întrucât menținerea acestor posturi în cadrul organigramei Societății nu își mai găsește justificarea din motive de eficiență economică, în contextul datoriilor foarte mari înregistrate și imposibilitatea financiară de a le achita.
 
Art. 3 Concedierea tuturor salariaților ale căror posturi de execuție sunt desființate, cu respectarea prevederilor Legii nr.53/2003-Codul Muncii cu modificările și completările ulterioare.
 
Art.4 Secretarul general al comunei ValeaTeilor va comunica prezenta hotarare  - Institutiei Prefectului judetului Tulcea, în vederea exercitarii controlului de legalitate, primarului comuneiValea Teilor jud.Tulcea  , SC AQUA VALEA TEILOR SRL pentru ducere la îndeplinire, și o va aduce la cunoștință publică în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
 
HOTĂRÂREA NR 41
 
Privind alegerea preşedintelui de şedinţă


Art.1.Se desemneaza preşedinte de şedinţă pentru o perioadă de 3 luni de zile incepând cu data adoptării prezentei hotărâri d-nul consilier………………………………….
 
Art.2.Secretarul general al  comunei Valea Teilor va comunica prezenta hotarare  - Institutiei Prefectului judetului Tulcea, in vederea exercitarii controlului de legalitate,primarului si consilierului desemnat pentru ducere la indeplinire. 

 
 
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii