Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Premierul Nicolae Ciucă, în vizită la punctul de trecere a frontierei de la Isaccea (VIDEO)

ro

15 Mar, 2022 18:12 2115 Marime text


Premierul Nicolae Ciucă se află marți, 15 martie, într-o vizită la punctul de trecere a frontierei Isaccea, județul Tulcea.

Potrivit Poliției de Frontieră, de la declanşarea acestei crize, până pe 14 martie, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 425.786 cetăţeni ucraineni.

„În acest moment, există un număr de refugiați care poate fi procesat ușor, dar în același timp există date pe le-am aflat de la cetățeni ucraineni – dincolo de graniță există mai mulți ucraineni care așteaptă să părăsească țara și atunci am discutat care sunt procedurile de transport în momentul în care numărul ar crește. Cu un singur bac este limpede că nu putem să asigurăm o fluență mai mare. Am aflat că există rezervă la Galați și pot fi puse la dispoziție mai multe bacuri care să ofere un ritm mai mare de trecere”, a declarat premierul Nicolae Ciucă, la punctul de trecere a frontierei Isaccea.



Luni au intrat în România 66.345 de persoane, dintre care 13.769 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 4,8% faţă de ziua precedentă).

Totodată, conform datelor furnizate luni, în interval de 24 de ore, pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 7.181 de cetăţeni ucraineni (în creştere cu 8,6%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 5.089 cetăţeni ucraineni (scădere cu 18,8%). 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii