Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Olt O femeie din Slatina a fost agresată de un bărbat pe stradă. Ce au constatat polițiștii

ro

13 Sep, 2023 14:47 797 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 10 septembrie 2023, în jurul orei 17:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în timp ce se afla pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, județul Olt.

La data de 10 septembrie 2023, în jurul orei 17:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în timp ce se afla pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, județul Olt, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, o femeie de 39 de ani, din municipiul Slaitna, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate.

În momentul solicitării documentelor de identitate, persoanele implicate în conflict și un bărbat de 45 de ani, din municipiul Slatina, au avut un comportament agresiv, motiv pentru care polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestora, în vederea conducerii la unitatea de poliție pentru dispunerea măsurilor legale.

În momentul imobilizării celor trei persoane, o femeie de 71 de ani, din municipiul Slatina a încercat să împiedice organele de poliție să îşi îndeplinească obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei, motiv pentru care a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 7.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. 

De asmenea, cei doi bărbați au refuzat să se legitimeze și au proferat injurii și expresii jignitoare, motiv pentru care au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 17.000 de lei, conform actului normativ anterior menționat.

Totodată, în cauză a fost întocmit și un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Județul Olt: Bărbat cercetat după ce a fost prins băut la volan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii