Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Olt Bărbat cercetat după ce a fost prins băut la volan

ro

13 Sep, 2023 11:29 824 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 12 septembrie 2023, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Național 64, în comuna Osica de Sus, județul Olt, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din localitate.

La data de 12 septembrie 2023, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Național 64, în comuna Osica de Sus, județul Olt, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din localitate, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la Spitalulul Județean de Urgență Slatina, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Tânără din județul Olt cercetată pentru delapidare. Ce spun autoritățile
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii