Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Polițiștii din Năvodari continuă acțiunea „Blocada“ pentru siguranța orașului

ro

14 Aug, 2023 13:19 796 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • Acțiunea „Blocada“ a fost continuată duminică, pe 13 august 2023, de polițiștii din Năvodari.
 
Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța (IPJ Constanța), la data de 13 august 2023, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au continuat acțiunea „Blocada“, având ca scop menținerea climatului de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră.


Forțele de ordine au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor contravenționale și penale la regimul circulației rutiere, asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și combaterea comerțului ambulant.
 
Astfel, conform datelor furnizate, au fost legitimate peste 20 de persoane și au fost verificate 4 locații publice.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.000 de lei, dintre care 15 la Legea 61/1991 și 2 la O.G. 99/2000.
 
De asemenea, conducătorii auto au fost informați cu privire la prevederile Legii nr. 213/2023, intrată în vigoare în luna iulie 2023, potrivit cărora persoanele care conduc fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule sau sub influența alcoolului ori a drogurilor și provoacă accidente rutiere, soldate cu decesul unor persoane, vor fi condamnate la pedeapsa închisorii cu executare.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Năvodari.

Citește și:

Patrule de poliție în Bistrița! Șoferi băuți, descoperiți la volanele unor mașini din trafic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii