Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Jandarmii vor asigura ordinea publică la evenimentele din acest sfârșit de săptămână

ro

14 Nov, 2019 09:52 1234 Marime text

În acest sfârșit de săptămână,  jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia manifestărilor publice organizate în județul Constanța.

Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală,  jandarmii se vor afla în zonele în care se vor desfășura evenimentele programate în perioada următoare.

Pe timpul misiunilor oamenii legii vor purta discuţii cu cetățenii, le vor prezenta atribuțiile Jandarmeriei şi îi vor informa cu privire la respectarea normelor legale.

Având în vedere faptul că organizatorii estimează prezenţa unui număr mare de persoane la aceste evenimente, jandarmii constănțeni recomandă participanţilor:
  • să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine;
  • să nu se implice în conflicte ce ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice;
  • să fie atenți la bunurile şi obiectele personale;
  • să supravegheze minorii pentru a nu îi pierde în mulţime;
  • să solicite sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgenţă.      
În aceste misiuni  jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Constanța,  I.S.U. Constanța și din cadrul Poliției Locale.
 
Evenimentele anunţate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenţi sunt următoarele:  manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi ,,Zilei Dobrogei” în perioada 14-17 noiembrie;  meciurile de fotbal  C.S. Medgidia - Dacia Unirea Brăila  și Axiopolis Cernavodă - F.C.S.B. 2,  partida de volei feminin C.S.Medgidia - C.S.U. NTT Data Cluj, meciul de rugby A.C.S. Tomitanii Constanța - Timișoara Saracens și ultramaratonul ,,Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră”,  sâmbătă 16 noiembrie; meciul de rugby C.S. Năvodari – C.S.M. Bucovina Suceava, duminică 17 noiembrie.

Sursa foto:  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii