Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Incendiu la un hotel din Eforie Sud. Turiștii, mutați în altă parte

ro

07 Sep, 2021 11:22 2790 Marime text
  • Incendiul a fost lichidat la ora 04:58, cauza probabila a incendiului fiind scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.
În urma incendiului produs azi-dimineață, turiștii au fost mutați de la Hotelul Mercur din Eforie Sud la Hotel Capitol, o unitate de cazare din apropiere.  

„Am stat pe balcon. După jumătate de oră au venit pompierii, descarcerarea. Ne-au scos în siguranță.

Ieri ajunsesem, oricum, și dimineață ne-au mutat la alt hotel, puțin mai în față.

Ei ne-au trimis, au luat legătura cu cei de la hotelul vecin și ne-au trimis să stăm acolo”, spune una dintre persoanele evacuate.

 
Amintim că, în această dimineață, în jurul orei 4.00, prin apel unic de urgență 112 salvatorii au fost solicitați sa intervenă la un hotel din Eforie Sud (Mercur), unde li s-a comunicat că există o degajare mare de fum.

La momentul respectiv in hotel se aflau un număr de aproximativ 83 de persoane (79 turiști, 4 angajați ai hotelului) , dintre care 47 s-au autoevacuat, iar 36 au fost evacuați de catre echipajele de la fața locului.

O singura persoană care fusese intoxicata cu fum a fost transportată la spital de catre un echipaj SAJ, conștientă, cooperanta.

Incendiul a fost lichidat la ora 04:58, cauza probabila a incendiului fiind scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

Citește și: Incendiu la un hotel din Eforie Sud. Turiști evacuați de pe acoperiș. Degajările mari de fum au pus salvatorii în alertă (galerie foto+video)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii