Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Depistați de jandarmi în timp ce vindeau produse „de firmă” în târgul din General Scărișoreanu

ro

13 Jun, 2021 09:42 2647 Marime text
  • Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție în vederea continuării cercetărilor, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.
În cursul zilei de ieri, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa aflat în misiune în zona de sud a județului   a depistat un bărbat și o femeie care ofereau spre comercializare peste 150 de articole vestimentare ,,la preţ avantajos”, în târgul din localitatea General Scărișoreanu. 
 
Cele două persoane nu aveau documente de provenienţă a bunurilor respective, acestea fiind inscripţionate cu numele unor mărci de renume.

Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție în vederea continuării cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile abilitate., transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.   

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii