Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:46 29 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Comuna Ciocârlia cumpără utilaje pentru serviciul voluntar situații de urgență (document)

ro

08 Jul, 2020 00:00 820 Marime text
  • Comuna Ciocârlia anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului privind furnizarea de utilaje pentru serviciul voluntar situații de urgență.
 
Comuna Ciocârlia anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului privind "Achiziție de utilaje pentru serviciul voluntar situații de urgență Comuna Ciocârlia Număr de referință:2 ".
 
Valoarea estimată a contractului este 39.294.651 lei.
 

Descrierea contractului

 
Proiectul „Dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență în comuna Ciocârlia, județul Constanța cu un utilaj de tip Buldoexcavator” urmărește crearea și dezvoltarea serviciilor de bază pentru populația rurală, fiind esențiala pentru asigurarea unui nivel de trai decent, pentru creșterea gradului de confort material și psihologic aducând beneficii economice, sociale și de mediu considerabile.
 
 În scopul desfășurării unei activități la un nivel satisfăcător, este imperativa dotarea Comunei Ciocârlia cu echipamente adaptate la mediul tehnologic. Astfel, achiziția acestui utilaj este necesara pentru a se putea intervenii in situaţiile de urgenta, pentru efectuarea de lucrări de deblocare, îndreptare a drumurilor afectate de torenți, deszăpeziri, etc. pe teritoriul comunei Ciocârlia.
 
Construcția de santuri, canale, căi navigabile și șanturi rutiere. pentru curățarea șanturilor, încarcarea materialelor, tăierea pantei, amenajarea și finisarea.
 
Proiectul „ Dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență în comuna Ciocârlia, județul Constanța cu un utilaj de tip Buldoexcavator ” urmărește crearea și dezvoltarea serviciilor de bază pentru populația rurală, fiind esențială pentru asigurarea unui nivel de trai decent, pentru creșterea gradului de confort material și psihologic aducând beneficii economice, sociale și de mediu considerabile. In scopul desfășurării unei activități la un nivel satisfăcător, este imperativa dotarea Comunei Ciocârlia cu echipamente adaptate la mediul tehnologic.
 
Astfel, achiziția acestui utilaj este necesară pentru a se putea interveni în situaţiile de urgență, pentru efectuarea de lucrări de deblocare, îndreptare a drumurilor afectate de torenți, deszăpeziri, etc. pe teritoriul comunei Ciocarlia. Constructia de santuri, canale, cai navigabile și șanțuri rutiere. Pentru curățarea șanturilor, încărcarea materialelor, tăierea pantei, amenajarea și finisarea.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este         20.07.2020, ora 15.00


În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Citește și:
 
Rețea de canalizare, stație de epurare și drumuri asfaltate Primarul Traian Dragomir despre investițiile din comuna Ciocârlia de Sus

Oficial! Iată cum a avut loc accidentul cu doi morți de pe DN3, între Ciocârlia și Cobadin (video)

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii