Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețea de canalizare, stație de epurare și drumuri asfaltate Primarul Traian Dragomir despre investițiile din comuna Ciocârlia de Sus

ro

26 Mar, 2019 00:00 5810 Marime text
Primăria Ciocârlia a reușit să semneze cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene două proiecte pe Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDL): unul privind relziarea sistemului de canalizare în Ciocârlia de Sus și unul privind modernizarea străzilor din comuna Ciocârlia de Sus.
 
Potrivit primarului Traian Dragomir, proiectul „Modernizare străzi în comuna Ciocârlia“ are o valoare de 7,6 milioane de lei. „Este un proiect extrem de amplu, care include lucrări de reabilitare a drumurilor comunale, prin asfaltare, construire de trotuare și canale de preluare a apelor pluviale. Acum suntem în faza de avizare“, a punctat, pentru cotidianului ZIUA de Constanța, primarul Traian Dragomir.
 
Cel de-al doilea prioiect se referă la realizarea sistemului de canalizare în comuna Ciocârlia. În valoare de 7,8 milioane de lei, proiectul realizat de Primăria Ciocârlia prevede introducerea rețelei de canalizare și amenajarea unei stații de epurare în comuna Ciocârlia de Sus. „Șase sute de gospodării din Ciocârlia de Sus vor fi branșate la rețeaua de canalizare“, a promis primarul Traian Dragomir.
 
În altă ordine de idei, primarul Traian Dragomir a anunțat că în cele două localități, Ciocârlia de Sus și Ciocârlia de Jos, a început curățenia de Paște. Se decolmatează șanțurile, se curăță și se văruiesc copacii, se face curățenie în cimitire, dar și în gospodării.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii