Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:11 21 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Circulația trenurilor se desfășoară pe un singur fir între stațiile Dorobanțu-Basarabi, după ce un tren a deraiat

ro

20 Jul, 2021 10:20 1420 Marime text
  • CFR Infrastructură informează că circulația trenurilor se desfășoară pe un singur fir între stațiile Dorobanțu - Basarabi (județul Constanța).

Pe raza Regionalei CF Constanța circulația trenurilor se desfășoară pe un singur fir între stațiile Dorobanțu - Basarabi, după ce un vagon din compunerea unui tren privat de marfă a deraiat la ieșire din stația Dorobanțu, iar pe relația Medgidia - Tulcea (linie simplă), traficul este oprit temporar la această oră, din cauza defectării unui tren de marfă, între stațiile Cataloi - Babadag.

Circulația trenurilor între Medgidia - Tulcea va putea fi reluată după ce operatorul privat de marfă va retrage trenul din linie curentă.

Linii de cale ferată afectate de inundațiile înregistrate în jumătatea de sud a țării:

Circulația feroviară se desfășoară, la această oră, doar pe un singur fir între stațiile Sinaia - Bușteni, Blaj - Valea Lungă și Călimănești - Cozia, din cauza inundațiilor și a aluviunilor depuse pe calea ferată.

Linii afectate de inundații și aluviuni:

Sinaia – Bușteni (firul II) - terasamentul liniei de cale ferată a fost spălat de ape
Blaj - Valea Lungă (firul I) - linia CF acoperită de aluviuni
Călimănești - Cozia (firul I) - linia CF acoperită de aluviuni

Echipele feroviare ale Regionalelor București, Brașov și Craiova sunt la fața locului, pregătite să intervină după retragerea apelor, cu utilaje pentru completarea terasamentului cu piatră spartă între Sinaia și Bușteni și pentru curățarea liniilor de aluviunile depuse între Blaj și Valea Lungă, respectiv Călimănești - Cozia.


Până la finalizarea intervențiilor în aceste zone și restabilirea circulației în condiții normale de trafic, trenurile vor circula doar pe un singur fir.

Pe raza Regionalei CF Timișoara s-a intervenit permanent în cursul nopții pentru remedierea deranjamentelor înregistrate, din cauza rafalelor puternice de vânt, la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, între stațiile Jena - Căvăran și Poarta - Iablanița. La această oră pe aceste două segmente feroviare se circulă în condiții normale.

Pe raza Regionalei CF Constanța circulația trenurilor se desfășoară pe un singur fir între stațiile Dorobanțu - Basarabi, după ce un vagon din compunerea unui tren privat de marfă a deraiat la ieșire din stația Dorobanțu, iar pe relația Medgidia - Tulcea (linie simplă), traficul este oprit temporar la această oră, din cauza defectării unui tren de marfă, între stațiile Cataloi - Babadag. Circulația trenurilor între Medgidia - Tulcea va putea fi reluată după ce operatorul privat de marfă va retrage trenul din linie curentă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii