Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Cel mai aglomerat punct de trecere în minivacanța de 1 Decembrie a fost P.T.F. Vama Veche

ro

04 Dec, 2023 14:18 743 Marime text
În această mini-vacanță, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au aflat permanent la datorie atât pe mare cât și pe uscat, în zona de competență a județelor Constanța și Tulcea.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, aproximativ 35.000 de persoane au tranzitat punctele de trecere a frontierei de stat, folosind 8000 de mijloace de transport.

„Cel mai aglomerat punct de trecere, ca de fiecare dată, a fost P.T.F. Vama Veche, fiind tranzitat de aproximativ 16.000 de persoane.

În acest sens polițiștii de frontieră au luat măsuri punctuale astfel încât timpul de așteptare pe sensul de ieșire sau de intrare să nu fie ridicat, prin suplimentarea numărului de polițiști de frontieră care au efectuat controlul cât și prin utilizarea la maxim a infrastructurii punctelor de trecere“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.


În aceasta perioadă polițiștii de frontieră au constatat un număr de 5 infracțiuni, la regimul rutier, al dreptului de proprietate intelectuală, al siguranței navigației precum și la regimul produselor accizabile.

 „Nu au fost înregistrate evenimente deosebite“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Citește și: 

IGSUÎn minivacanța de 1 Decembrie, în întreaga țară, s-au înregistrat 5.627 de situații de urgență
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii