Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Activități preventive desfășurate de polițiști. Iată unde au avut loc

ro

15 Dec, 2023 18:34 839 Marime text
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe activități preventive în județ.
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe activități preventive în județ, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 14 decembrie 2023, polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat acțiuni de prevenire a violenței școlare, a bullying-ului, dar și pentru siguranța rutieră, la Școala Gimnazială nr. 6 Nicolae Titulescu din municipiul Constanța și la Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu din orașul Năvodari.
 
La data de 14 decembrie 2023, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au acționat pentru prevenirea furturilor din locuințe și din buzunare sau genți, în municipiul Constanța.
De asemenea, au desfășurat activități de prevenire a faptelor săvârșite cu violență și consumului de substanțe interzise, la Liceul de Marină Constanța.
 
Totodată, au derulat activități de prevenire a folosirii și comercializării ilicite a materialelor pirotehnice și a disparițiilor sau plecărilor voluntare ale minorilor, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Iată ce amenzi au aplicat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii