Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Iată ce amenzi au aplicat

ro

15 Dec, 2023 18:11 770 Marime text
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în municipiu și în județ.
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în municipiu și în județ, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 14 decembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991 și patru sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, în valoare totală de peste 1.000 de lei.
 
La data de 14 decembrie 2023, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune  de verificare a agenților economici aflați în proximitatea unităților de învățământ.
 
Cu această ocazie, au fost verificate 16 societăți comerciale din municipiile Constanța și Medgidia, orașele Murfatlar, Cernavodă, Ovidiu și comunele Poarta Albă, Mircea Vodă și Valu lui Traian.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 47.000 de lei, dintre care cinci pentru nerespectarea prevederilor OUG 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, și șapte în baza prevederilor Legii 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.
 
Totodată, a fost ridicată, în vederea confiscării, suma de aproximativ 800 de lei, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii