Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Acțiuni ale polițiștilor din județul Constanța. Iată câte amenzi au fost aplicate

ro

12 Apr, 2024 18:30 500 Marime text

 
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în municipiu și în județ.
     
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în municipiu și în județ.

La data de 11 aprilie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au desfășurat o acțiune pentru verificarea stării tehnice a vehiculelor, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța. 

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.300 de lei. 

De asemenea, au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

La acțiune au participat și specialiști din cadrul Registrului Auto Român.

La data de 11 aprilie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secțiile 1 și 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și linștii publice și combaterea consumului și traficului de substanțe interzise, în proximitatea unităților de învățământ.

La data de 11 aprilie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 12.000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 10 permise de conducere, a fost retras un certificat de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Condamnați la închisoare, încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii