Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța A încălcat ordinul de protecție! Un bărbat a pătruns în casa concubinei. Ce a furat acesta din locuință

ro

08 Dec, 2022 12:37 1317 Marime text
Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție , foto: pexels Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și furt! 

La data de 7 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 53 de ani, a pătruns în casa concubinei sale, de unde a sustras un telefon mobil, acesta având emis pe numele său un ordin de protecție provizoriu., informează IPJ Constanța. 

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că bărbatul în cauză a mai încălcat măsurile impuse prin ordinul de protecție provizoriu și la data de 5 decembrie a.c., femeia nefiind agresată fizic sau verbal în niciunul dintre cazuri.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu și furt.

În cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive., mai informează IPJ Constanța. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii