Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Constanța a suspendat procedura de incinerare a trupului doctoriței decedate la spitalul Heka

ro

29 Apr, 2021 17:11 2450 Marime text
  • Judecătoria Constanța a suspendat procedura de incinerare a trupului Loredanei Chircu, medicul decedat la spitalul Heka.


Iată decizia oficială:

Admite cererea având ca obiect ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanta * în contradictoriu cu pârâtul *. Suspendă procedura de incinerare a trupului neînsufletit al defunctei *, decedată la data de *, până la soluţionarea definitivă a dosarului înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanţa sub nr. *. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare, ce se va depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată astăzi, 29.04.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi.


Mama femeii decedate a declarat astăzi că are suspiciunea că soțul acesteia vrea să ascundă ceva prin această grabă de a incinera trupul medicului.

În data de 25 aprilie, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanța, s-ar afla o femeie decedată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului.

Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, transmitea IPJ Constanța.

Citește și: Avocata doctoriței decedate la spitalul Heka solicită sistarea incinerării. Detalii de la Judecătoria Constanța (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii