Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii Grupării Mobile Constanța, la datorie în week-end. Ce evenimente sunt programate pe litoral

ro

25 Aug, 2023 14:01 844 Marime text
Foto: Gruparea Mobilă Tomis Constanta facebookÎn weekend-ul 25 - 27 august, jandarmii Grupării Mobile Constanța vor fi la datorie în stațiunile turistice de pe litoralul Mării Negre, municipiul Constanța și plajele protejate Vadu și Corbu, în cadrul patrulelor independente, dar și împreună cu colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și lucrătorii Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, astfel încât cei care au ales să petreacă acest weekend pe litoralul românesc să se poată bucura în siguranță de alegerea făcută.

Potrivit Grupării Mobile Constanța, de asemenea, jandarmii se vor asigura că cei care vor alege să participe la evenimentele cultural artistice, Festivalul „Nostalgia Litoral 2023” și Festivalul național de muzică ușoară „Mamaia 2023” din Mamaia sau Festivalul „Rock'n Vamă” din stațiunea Vama Veche, vor fi în siguranță.

Totodată, duminică, 27 august, vor fi prezenți pentru asigurarea bunei desfășurări a meciul de fotbal dintre echipele F.C.V. Farul Constanța şi Universitatea Craiova ce se va desfășura pe stadionul Central al Complexului Academiei de Fotbal ,,Gheorghe Hagi” din localitatea Ovidiu începând cu ora 21.30.

Pentru ca ultimul weekend din luna august să devină unul de neuitat, vă recomandăm să aveți în vedere următoarele aspecte:
 Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră;
 Nu răspundeţi la provocări cu violenţă şi încercaţi să evitaţi conflictele;
 Nu consumaţi alcool în exces ori substanţe interzise şi nu vă lăsaţi angrenaţi în dispute verbale care pot degenera;
 Atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de jandarmi sau să apelaţi numărul unic de urgenţă „112” .

Citește și: 

Hagi, după Farul Constanța - HJK Helsinki 2-1„E bine că am revenit. Am avut orgoliu. Am meritat victoria“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii