Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii Grupării Mobile Constanța au acordat sprijin la accidentul rutier de pe podul de la Ovidiu

ro

16 Jun, 2022 14:37 1093 Marime text
Jandarmii intervin la accident. Foto: facebook/Jandarmeria Mobilă ConstanțaAstăzi, 16.06, in jurul orei 09.00, aflând despre un accident rutier pe raza localității Ovidiu în care au fost implicate 4 autoturisme și un microbus de transport persoane pe podul din localitate, jandarmii Grupării Mobile Constanța, au intervenit pentru a acorda sprijin.

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile Tomis Constanța, astfel, jandarmii au acționat pentru crearea unei zone de siguranță, fluidizarea traficului rutier și crearea unui culoar pe care mașinile de intervenție specializată să poată ajunge mai repede la locului accidentului, precum și pentru acordarea de sprijin persoanelor implicate.

„Gruparea Mobilă Constanța, mereu la datorie, mereu alături de tine !“ - au mai precizta reprezentanții Grupării Mobile. 

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 8.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, dinspre localitatea Lumina către orașul Ovidiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un microbuz, condus de un bărbat, de 45 de ani, și 3 autoturisme. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a 3 persoane (2 femei și un bărbat), pasageri în 2 dintre autoturisme.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii