Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța Accident rutier grav pe podul de la Ovidiu. Trei persoane, rănite. Patru mașini și un microbuz de călători, implicate (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

16 Jun, 2022 09:06 15759 Marime text
Accident pe podul de la Ovidiu. Foto: ZIUA de ConstanțaUn grav accident rutier a avut loc în această dimineață pe pod în localitatea Ovidiu, județul Constanța. 

Poitrivit ISU Dobrogea în accident au fost implicate patru autoturisme. 

O persoană a fost grav rănită, victima fiind inconștientă. 

La fața locului intervine Detașamentul Fripis cu Descarcerarea și SMURD B2 cu 6 subofițeri și Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și SMURD B2 cu 8 subofițeri.

De asemenea, la accident se deplaseaza și un echipaj SMURD C Palas și o ambulanță SAJ.

UPDATE: 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2A Constanța-Hârșova, pe podul din localitatea Ovidiu, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane (în care se aflau șoferul și trei pasageri) și alte patru autovehicule. Potrivit primelor informații, două persoane au suferit răni ușoare, fiind evaluate medical la fața locului.
 
Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare, fiind valori ridicate de trafic în zonă. Se estimează reluarea normală a
circulației în 45 de minute.

UPDATE: 

Potrivit SAJ Constanța în urma accidentului au rezultat trei victime. Este vorba despre un adult cu traumatism toraco-abdominal, conștient, un minor de 17 ani cu traumatism abdominal și a trei avictimă, un adult cu traumatism lombar și de membru superior. 

Toate cele trei victime au fost transportate conștiente la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații medicale de specialitate.  

UPDATE - Oficial de la IPJ Constanța

„Astăzi, în jurul orei 8.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, dinspre localitatea Lumina către orașul Ovidiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un microbuz, condus de un bărbat, de 45 de ani, și 3 autoturisme. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a 3 persoane (2 femei și un bărbat), pasageri în 2 dintre autoturisme.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii