Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandamii constănțeni, prezenți în zonele aglomerate. Ce au constatat

ro

01 Nov, 2020 21:57 1611 Marime text
  • Majoritatea cetățenilor au înțeles ca purtand masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost date și 90 de sancțiuni.

Purtăm masca, ne protejăm pe noi și pe cei din jur!
Împreună suntem mai puternici!

 
În ultimele două zile, peste 300 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanta au desfășurat acțiuni în mod independent pe mijlocele de transport din municipiul Constanța,  dar și în sprijinul colegilor din IPJ Constanța și Poliția Transporturi, în zonele aglomerate,(piețe, gară, malluri)  pe trenurile de pe ruta Constanța -Bucuresti, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19.
 
 Majoritatea cetățenilor au înțeles ca purtand masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost date și 90 de sancțiuni (77 avertismente și 13 amenzi), valoarea acestora fiind de 7000 lei.  Am controlat cu colegii din poliție, zece garnituri de tren și am sancționat, cu avertisment, trei călători care nu purtau măști. Pentru continuarea călătoriei în siguranță le-am oferit acestora măsti de protecție, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

NU UITAȚI:

-Purtati masca in spatii inchise pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța.
-Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!
-Informați-vă doar din surse oficiale!


Sursa foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii