Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Dobrogea Mâine are loc exercițiul de alarmare publică „Miercurea Alarmelor”

ro

28 Feb, 2023 10:54 986 Marime text

Sursa foto: Facebook IGSU

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că, maâine, 1 martie, va avea loc exercițiul de alarmare publică „Miercurea Alarmelor”.
 
Astfel, sirenele vor suna în județul Constanța în intervalul orar 10:00-11:00 și, pe această cale, reprezentanții ISU fac apel la populație să nu intre în panică, subliniind că va fi vorba doar despre un exercițiu.
 

„Sirenele vor fi verificate și prin transmiterea către populație a unor mesaje vocale privind evenimentul desfășurat și măsurile de protecție ce se impun în astfel de situații.
Exercițiul «Miercurea Alarmelor» se înscrie în calendarul activităților desfășurate la nivel național și ocazionate de sărbătorirea, în 28 februarie, Zilei Protecției Civile.
Această zi importantă ne oferă un nou prilej pentu a constientiza că, în fața unei situații de urgență, trebuie să reacționăm calm, cu responsabilitate, să știm cum să ne protejăm și, în același timp, să îi ajutăm pe cei aflați în pericol”, se arată în comunicat.

 
Citește și:
Porți Deschise în subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență„Dobrogea“ al județului Constanța

ISU Dobrogea Mai multe evenimente organizate la Constanța în Săptămâna Protecției Civile (VIDEO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii