Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Tulcea Polițiștii au depistat un șofer aflat sub influența alcoolului. Vezi gradul de alcoolemie

ro

05 May, 2023 09:35 892 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Foto: IPJ Tulcea

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a transmis că polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 54 de ani ce conducea un autoturism pe o stradă din orașul măcin.
 
„Ieri, 4 mai a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Măcin, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic, pe o stradă din localitatea Măcin, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din județul Tulcea”, se arată în comunicatul celor de la IPJ Tulcea.
 
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând concentrația de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice.
 
Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
Nu vă urcaţi la volan, daca aţi consumat băuturi alcoolice!
 
Consumul de alcool este incompatibil cu conducerea autovehiculelor, pe lângă faptul că este interzis de lege, constuie și un factor important de risc pentru şofer, pasageri şi ceilalţi participanţi la trafic crescând şansele de implicare într-un accident rutier.
 
Conduceţi cu multă atenţie şi prudență!”, adaugă IPJ Tulcea.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii