Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Tulcea Doi șoferi băuți, prinși de polițiști la volan

ro

17 Aug, 2023 16:11 921 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Duminică, 13 august 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au desfășurat mai multe activități pe linie rutieră în municipiu și în județ.
 
Duminică, 13 august 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au desfășurat mai multe activități pe linie rutieră în municipiu și în județ, transmite un comunicat din partea IPJ Tulcea,
 
La data de 13 august 2023, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Tulcea, au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea un auto pe strada Plopului din suburbia Tudor Vladimirescu, județul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,65 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, în urma verificării acestuia în bazele de date, figura cu permisul de conducere în poziția reținut.
 
Bărbatul în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
 
De asemenea, la aceeași dată, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Tulcea, au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un auto pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
 
Bărbatul în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal, pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.
 
Cu această ocazie, polițiștii tulceni informează cetățenii că astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare, scopul acestora fiind acela de a preveni și combate faptele antisociale.
 
De asemenea, polițiștii fac apel către cetățeni, să respecte normele legale în vigoare, iar daca sunt martori, ori iau act de fapte antisociale, să informeze cel mai apropiat polițist sau să apeleze la numărul uni de urgență 112, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Tulcea: Sancțiuni drastice pentru cei care pescuiesc neregulamentar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii