Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Acțiune desfășurată de polițiștii din municipiul Lugoj. Ce au constatat

ro

29 Oct, 2023 10:44 731 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 28 octombrie 2023, în intervalul orar 22:00 - 2:00,  polițiștii municipiului Lugoj au acționat pentru prevenirea și combaterea unor acțiuni de risc și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și droguri la volan.

La data de 28 octombrie 2023, în intervalul orar 22:00 - 2:00,  polițiștii municipiului Lugoj au acționat pentru prevenirea și combaterea unor acțiuni de risc și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și droguri la volan, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii au desfășurat activități atât în zona urbană cât și în zona rurală de competență a Poliției municipiului Logoj.

Au fost legitimate 207 persoane și controlate 181 de autovehicule.

Au fost conduse la sediul poliției 5 persoane în vederea amprentării și fotografierii.

Au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale în  valoare de 13.100 de lei, dintre acestea 63 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere și 5 pentru nerespectarea prevederilor  Legii 61/1991.

Au fost efectuate 34 de testări cu aparatul etilotest și 5 cu aparatul drugtest.

Polițiștii au reținut 4  permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Exemplu

În data de 28 octombrie 2023, în jurul orei 23:00, polițiștii au oprit în municipiul Lugoj, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

A fost întocmit dosar penal”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
IPJ Giurgiu: Depistați la volan, sub influența băuturilor alcoolice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii