Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Iași Doi tineri din Republica Moldova, cercetați pentru furt calificat. Ce au sustras aceștia

ro

15 Nov, 2023 15:49 735 Marime text

Sursa foto: Facebook



 
  • Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Biroului de Investigații Criminale au identificat doi tineri, de 29 ani, respectiv 30 de ani, ambii din Republica Moldova, bănuiți de comiterea infracțiunii de ,,furt calificat”.
 
La data de 07 august a.c., cei doi au pătruns în incinta unui centru comercial de pe raza județului Iași, prin escaladarea acoperișului și din interiorul unei societăți comerciale au sustras aproximativ 30000 de euro, potrivit IP Iași.
 

„Astfel, la data de 14 noiembrie a.c în urma cercetărilor și investigațiilor, polițiștii de investigații criminale cu sprijinul luptătorilor SAS Iași au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Iași, unde ar fi locuit unul din cei doi bănuiți de comiterea faptei”, spun polițiștii.
 

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 14 noiembrie a.c, tânărul, în vârstă de 30 de ani, a fost depistat în imobilul sus menționat. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași.
 

„În cursul zilei de astăzi, 15 noiembrie a.c., acesta urmează să fie prezentat Judecătoriei Iași cu propuneri legale”, declară oamenii legii.

 
Cercetările continuă și față de tânărul în vârstă de 29 ani, în prezent acesta fiind arestat de către autoritățile din Republica Moldova într-o altă cauză penală, în care ar fi cercetate infracțiuni similare.                                                                                                                                                              
 
Activitățile operative au beneficiat de sprijinul Brigăzii Operațiuni Speciale Iași și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Iași.
 
Citețte și
Operațiune antidrog în Ilfov. Cultură de canabis descoperită într-o locuință (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii