Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Cercetați pentru conducere pe drumurile publice fără permis de conducere

ro

30 Aug, 2023 09:58 720 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • La data de 29 august 2023, ora 3.25, polițiștii din Giurgiu au depistat, pe DC 168, în afara localității Vânătorii Mici, județul Giurgiu, un bărbat, de 27 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 29 august 2023, ora 3.25, polițiștii din Giurgiu au depistat, pe DC 168, în afara localității Vânătorii Mici, județul Giurgiu, un bărbat, de 27 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.
 
Autoturismul i-a fost încredințat, spre a fi condus, de către un bărbat, de 21 de ani, din județul Vaslui, care cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere, a încheiat sursa citată. 
 

Citește și:
Comisarul șef de poliție Sorina Vlangăr, noul inspector șef al IPJ Constanța! - „Vom face o evaluare și vom veni cu propuneri concrete“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii