Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Bărbat din Târgu Mureș, prins în flagrant delict și reținut pentru tentativă la furt calificat

ro

02 Jul, 2021 21:22 1845 Marime text
  • Bărbat de 50 de ani, din municipiul Târgu Mureș, prins în flagrant delict și reținut pentru tentativă la furt calificat.
  • În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
În cursul zilei de ieri, 1 iulie, în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție au identificat un bărbat de 50 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care ar fi încercat să sustragă bunuri din interiorul unui autoturism, parcat într-un loc amenajat.

Din cercetări, a reieșit faptul că bărbatul în cauză ar fi folosit un dispozitiv de bruiere a sistemului centralizat de închidere a portierelor, a precizat IPJ Constanța.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii