Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri din Huedin, Cluj Pentru furtul unor biciclete s-au ales cu dosar penal

ro

03 Nov, 2023 15:48 876 Marime text
Sursa foto: IPJ Cluj


 
  • La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri cu vârste de 14, respectiv 17 ani, cercetați în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de furt calificat, conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj 
Cei doi bănuiți au fost depistați în Huedin, la data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 00.00, de polițiștii Formațiunii de Ordine Publică și cei ai Compartimentului Rutier.
 

„În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de investigații criminale au constatat că cei în cauză sunt persoanele bănuite de sustragerea a două biciclete, în valoare aproximativă de 4.500 de lei, reclamate ca fiind sustrase în noaptea de 30/31 octombrie a.c., din scara unui bloc din Huedin”, spun polițiștii.

 
Totodată, în baza materialului probator, s-a constatat că aceștia sunt bănuiți de furtul unei alte biciclete, din aceeași locație, săvârșit în noaptea de 26/27 octombrie a.c.
 

„Astfel, azi data de 3 noiembrie a.c. pe numele acestora au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, iar prejudiciul, în valoare aproximativă de 6.300 de lei, a fost recuperat în totalitate”, mai specifică IPJ Cluj.
 

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de furt calificat.
 
Citește și
Bărbat din Aiud sub influența alcoolului, acuzat de furt și amenințare împotriva bunicii sale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii