Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila „Nu vă urcați la volan dacă ați consumat substanțe psihoactive și/sau băuturi alcoolice!”

ro

18 Aug, 2023 13:07 804 Marime text
Sursă foto: IPJ Brăila
  • Polițiștii din Brăila au fost prezenți astăzi, 18 august 2023, în trafic în scopul informării conducătorilor auto cu privire la prevederile Legii nr. 213/05.07.2023, cu accent pe măsurile de prevenire, conștientizare și limitare a consecințelor conducerii autovehiculelor pe drumurile publice sub influența alcoolului și/sau unor substanțe psihoactive.
 
Polițiștii din Brăila au fost prezenți astăzi, 18 august 2023, în trafic în scopul informării conducătorilor auto cu privire la prevederile Legii nr. 213/05.07.2023, cu accent pe măsurile de prevenire, conștientizare și limitare a consecințelor conducerii autovehiculelor pe drumurile publice sub influența alcoolului și/sau unor substanțe psihoactive, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.
        
Astfel, conducătorii auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, a substanțelor psihoactive ori fără a deține un permis de conducere valid și care provoacă un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, va fi condamnat la închisoare cu executare, acest lucru eliminând posibilitatea a fi condamnat cu suspendarea executării pedepsei.
       
Polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității și Serviciului Rutier dar și reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Brăila au derulat  în sistem integrat activitățile preventive, conducătorii auto fiind informați atât despre importanța respectării regulilor de circulație cât și despre efectele consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan, a încheiat sursa citată.

Sursă foto: IPJ Brăila

Citește și:
Aproximativ 90 de străini verificați de polițiștii de imigrări din Botoșani în cadrul unei acțiuni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii