Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Femeie reținută pentru înșelăciune și fals în scrisuri sub semnătură privată

ro

07 Aug, 2023 16:10 938 Marime text
  • Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bacău au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bacău au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.
 
O femeie din Buhuși a sesizat unitatea de parchet cu privire la faptul că, ar fi fost înștiințată de o firmă ce acordă împumuturi bănești că ar datora acesteia suma de 18.000 de lei, ca urmare a neachitării contractului de împrumut emis pe numele său, despre care aceasta ar fi avut cunoștință.
 
Din cercetări, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au stabilit că, o femeie de 52 de ani, din județul Neamț ar fi indus în eroare un operator economic ce furnizează acorduri de împrumut financiar, prin aceea că ar fi folosit documente prin care ar fi atestat, în mod nereal, că păgubita ar fi fost angajata unei firme pe care aceasta o administra, pentru a încheia, în numele celei de-a doua, un contract de credit, obținând astfel un credit în valoare de 10.000 lei, sumă pe care și-ar fi însușit-o în interes personal.
 
Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de trimitere în judecată, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Bacău: Șofer de 19 ani beat la volan a pierdut controlul și a intrat într-un cap de stâlp
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii