Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Alba Bărbat reținut pentru violență în familie și amenințare

ro

16 Aug, 2023 13:46 678 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pixabay
La data de 15 august 2023, polițiștii din Sebeș au fost sesizați de către o femeie de 54 de ani, din comuna Săsciori, județul Alba, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către fratele său, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Alba.
 
Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce se aflau la locuința mamei lor, din comuna Săsciori, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 48 de ani, ar fi agresat-o pe sora sa și ar fi amenințat-o cu moartea.
 
În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis față de acesta un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile prin care i-a fost interzis să se apropie de sora sa.
 
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale, a încheiat sursa citată. 


Citește și:
Accident pe DN 22, între Măcin și Tulcea. Mașină de poliție implicată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii