Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident pe DN 22, între Măcin și Tulcea. Mașină de poliție implicată

ro

16 Aug, 2023 13:16 1105 Marime text
Accident Tulcea. Sursă foto: IPJ Constanța

Polițiștii de la IPJ Tulcea au intervenit astăzi, 16 august, pe DN 22 E 87, între Măcin și Tulcea, în care a fost implicată o autospecială de poliție.

„Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism din direcția orașului Isaccea către Tulcea, ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliție, care circula regulamentar pe același sens de mers“, transmit cei de la IPJ Tulcea. 


În urma impactului, autospeciala a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autospecialei (un bărbat în vârstă de 24 de ani), care a fost transportat la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale.

„Toți conducătorii auto dețineau permise de conducere valabile și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, adaugă IPJ Tulcea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii