Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Alba Bărbat din Vințu de Jos reținut pentru violență în familie și distrugere

ro

17 Aug, 2023 12:04 741 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În data de 16 august 2023, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, cu privire la faptul că soțul ei, în vârstă de 36 de ani, din comuna Vințu de Jos, a fost agresat de către fratele acestuia.
 
În data de 16 august 2023, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, cu privire la faptul că soțul ei, în vârstă de 36 de ani, din comuna Vințu de Jos, a fost agresat de către fratele acestuia, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Alba.
 
Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, bărbatul, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Alba Iulia, ar fi fost agresat fizic de fratele său, de 34 de ani, din comuna Vințu de Jos, totodată acesta distrugându-i și display-ul mașinii.
 
În urma evenimentului, bărbatul a suferit leziuni corporale ușoare, fiind transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.
 
Pe numele bărbatului de 34 de ani, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Zeci de amenzi constatate de polițiștii din județul Alba
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii