Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de amenzi constatate de polițiștii din județul Alba

ro

17 Aug, 2023 11:56 673 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au acționat, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.
 
În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au acționat, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Alba.
 
Cu ocazia acțiunilor desfășurate, au fost legitimate 230 de persoane și au fost verificate 78 de autovehicule.
 
Au fost constatate 57 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice și la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 22.280 lei.
 
A fost retras un certificat de înmatriculare, au fost efectuate 51 de testări privind consumul de alcool și droguri, iar polițiștii au constatat o infracțiune, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Atenție la șoferii care conduc noaptea prin Giurgiu! Doi conducători, sub influența cocainei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii