Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:40 23 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Barbu şi-a cesionat acţiunile deţinute în cadrul societăţii Cymbiot Solutions SRL şi a renunţat şi la funcţia de director general

ro

22 Jan, 2020 00:00 836 Marime text

Asociaţii societăţii Cymbiot Solutions SRL au adoptat la sfârşitul anului trecut o decizie importantă, publicată în Monitorul Oficial. 
Mihaela Cosmi, deţinătoare a 114 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 1.140 lei, cu o participare de 95% la beneficii şi pierderi, şi Ionuţ-Sorin Barbu, deţinător a 6 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 60 lei, cu o participare de 5% la beneficii şi pierderi, în calitate de asociaţi ai firmei cu sediul în Bucureşti, au decis cooptarea în cadrul societăţii a lui Alin-Cătălin Vasile, cu un aport propriu la capitalul social în valoare de 1.200 lei şi majorarea capitalului social, în valoare de 1.200 lei, cu aportul noului asociat.
 
Capitalul social astfel majorat este, astfel, în valoare de 2.400 lei, divizat în 240 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare. Asociaţii au mai decis cesionarea celor 6 părţi sociale deţinute în Cymbiot Solutions SRL de către Ionuţ-Sorin Barbu către asociatul Mihaela Cosmi. Ca urmare a cesiunilor de părţi sociale, Barbu pierde calitatea de asociat al societăţii, iar structura capitalului social al acesteia va fi următoarea: Mihaela Cosmi şi Alin-Cătălin Vasile vor deţine fiecare câte 120 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând suma de 1.200 lei, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii, cu o participare de 50% la profit şi la pierderi. Cei doi deţin şi funcţia de administratori ai societăţii pentru un mandat de 4 ani începând cu data de 6 decembrie 2019 până la data de 6 decembrie 2023.
Alte afaceri  

Sorin-Ionuţ Barbu mai este asociat în Elite Center SRL, Follow Me SRL, Power Marine SRL, Seaview Advertising SRL, Seaview Media SRL, Takys SRL, dar şi în două firma radiate: Canin Escort Security SRL şi Ideea Construct & Media SRL.
 
Mihaela Cosmi mai deţine acţiuni în: Nortek Production SRL, TRG Intelligence R & D SRL, dar şi în firmele radiate Grup NCM Prest SRL, Cris & Body Studio SRL, Ocer Energie SRL (în faliment).
 

Cymbiot Solutions SRL, în datele Registrului Comerţului  


Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul în municipiul Bucureşti. Capitalul social subscris, de 1.200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Compania-mamă - IT CymbIoT - are sediul în Tel-Aviv, Israel. Preşedintele CymbIoT Israel este Giora Eiland, general (rtr) al Forţelor Armate israeliene (Tzahal) şi fost preşedinte al Consiliului de Securitate al Israelului.
 
Fostul director al STS, Marian Opriş, a fost în trecut preşedinte al Bordului Cymbiot Solutions România, iar Ionuţ Sorin Barbu a deţinut funcţia de director general al Cymbiot Solutions România. Potrivit propriilor declaraţii, Barbu spune că a renunţat şi la funcţia deţinută în cadrul companiei.
 
Citeşte şi:

 
Marcel Opriş, fostul director al STS, s-a retras din Cymbiot Solutions SRL. Ionuţ Barbu, cooptat în firmă. Detalii

Follow Me SRL, controlată de Ionuţ Barbu şi Valentin Ionescu, a obţinut două acte de urbanism de la municipalitate, pentru un bloc de nouă etaje în Mamaia

Emilian Schwartzenberg a ieşit din Seaview Advertising SRL. Către cine a cesionat părţile sociale deţinute
 
Capitalul social al Seaview Media SRL, firmă controlată de Sorin Ionuţ Barbu şi Emilian Schwartzenberg, a fost majorat. Cum au fost împărţite părţile sociale
 
Capitalul social al Seaview Advertising SRL a fost majorat. Cum a fost distribuit între asociaţi

Generalul Marcel Opriş, şeful STS a fost trecut în rezervă. Decretul, semnat de preşedintele Klaus Iohannis

Traian Băsescu l-a decorat pe directorul STS, Marcel Opriş
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii