Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis a semnat decretul! Cine este noul ambasador al României la Kiev

ro

08 Jun, 2022 13:44 1258 Marime text
Iohannis, foto: presidency.ro
  • Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind acreditarea lui Alexandru-Victor Micula în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Ucraina, cu reşedinţa la Kiev.

A fost acreditat, totodată, prin decret prezidenţial, Cristian-Leon Ţurcanu în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Moldova, cu reşedinţa la Chişinău.

Preşedintele a mai semnat decretul privind înaintarea în gradul de general-maior - cu două stele, în retragere, pentru generalul de brigadă - cu o stea, în retragere, veteran de război, Năstase Constantin din Ministerul Apărării Naţionale;

Şeful statului a mai semnat: decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Legii vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006; decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Protocolului nr. 16 la Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale, adoptat la Strasbourg, la 2 octombrie 2013 şi semnat de România la Strasbourg, la 14 octombrie 2014; decretul privind promulgarea Legii pentru adoptarea unor măsuri necesare punerii în aplicare a Protocolului nr. 16 la Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale, adoptat la Strasbourg, la 2 octombrie 2013 şi semnat de România la Strasbourg, la 14 octombrie 2014. 

Sursa AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii