Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiții Constanța Constantin Bucur, acționarul majoritar de la FC Gloria Buzău SA, investește în Mamaia. Firma sa, BC Cogen Management SRL, va amenaja o plajă

ro

20 Mar, 2024 13:27 1724 Marime text
  • Primăria Constanța a emis pentru BC Cogen Management SRL o autorizație de construire. 
  • Actul de urbanism constă în amenajare plajă, Mamaia, sector IV, subsector 15.
  • Autorizația de construire este valabilă 24 de luni.
  • BC Cogen Management SRL este deținută de Constantin Bucur și Constantin Alin Bucur.
 
BC Cogen Management SRL va amenaja o plajă turistică în Mamaia. În  acest sens, societatea a solicitat prin ABADL și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism.
 
Pe data de 19 martie 2024, Municipalitatea a emis autorizația de construire nr. 241 pentru SC BC Cogen Management SRL. Actul constă în: amenajarea plajă turistică Mamaia, sector IV, subsector 15. Autorizația de construire este valabilă 24 de luni.
 

 
Despre BC Cogen Management SRL

 
 
Înființată în anul 2020, firma are sediul pe strada Grigore Mora, nr. 30, Ap. 1, București și desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management. Asociații firmei sunt Constantin Bucur și Constantin Alin Bucur, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorul firmei este Constantin Bucur.
 
Potrivit termene.ro, Constantin Bucur mai este asociat/acționar în următoarele firme: Vest - Energo SA, BDH International SRL,  FC Gloria Buzău SA (unde deține 95,51 % din capitalul social), Romitalpost Development SRL,  ANJIN San Impex SRL, ANJIN San Com SRL, Proiect Constructor IMPEX SRL, Free Lance Stringer Press SRL, Marinarul Prodimpex SRL, Golf Oil Company SRL,  Biotech Industries SRL, Glax One SRL, Esco Energo Services SRL, MED Work Professional SRL. 

La rândul său, Constantin Alin Bucur este asociat în Veralin & Co Impex SRL,  Sudsolar SRL,  A&A Vigilent Concept SRL, Tehnoinvest Energy SRL,  A&I Surface Protect SRL și  Angels Beach 11 SRL.
 
În anul fiscal 2022, firma cu niciun salariat a raportat o cifră de afaceri de 3.551.562 de lei și un profit de 3.080.580 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Firma Up To You SRL din Ialomița va amenaja un sector de plajă din Mamaia, Constanța
 
Proiectul de Hotărâre de Guvern care crește perioada de închiriere a plajelor, în consultare publică pe site-ul Ministerului Mediului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii