Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorii vamali din Constanța au descoperit tocuri pentru ochelari în valoare de aproximativ 224.000 lei (FOTO)

ro

29 Aug, 2023 16:39 905 Marime text
Sursă foto: Autoritatea Vamală Română
  • În data de 29 august 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au descoperit într-un container sosit din China, aparținând unei societăți comerciale din București, 2.250 tocuri pentru ochelari, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru mărcile „FENDI”, „GIVENCHY” și „LOUIS VUITTON”.
 
În data de 29 august 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud - Direcția Regională Vamală București, au descoperit într-un container sosit din China, aparținând unei societăți comerciale din București, 2.250 tocuri pentru ochelari, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru mărcile „FENDI”, „GIVENCHY” și „LOUIS VUITTON”, transmite un comunicat din partea Autorității Vamale Române.
 
Bunurile au fost reținute iar valoarea acestora, în situația în care ar fi fost comercializate pe piață la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 224.000 lei, a încheiat sursa citată.      
 

Citește și:
Captură impresionantă în vamă! Ce au găsit inspectorii vamali într-un container sosit din China în Portul Constanța (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii