Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură impresionantă în vamă! Ce au găsit inspectorii vamali într-un container sosit din China în Portul Constanța (GALERIE FOTO)

ro

22 Aug, 2023 15:59 1137 Marime text
Sursă foto: Autoritatea Vamală Română
  • Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au descoperit într-un container sosit din China, aparținând unei societăți comerciale din Republica Moldova, 604 seturi jocuri de construcție, din material plastic, design marca „LEGO”.
 
Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au descoperit într-un container sosit din China, aparținând unei societăți comerciale din Republica Moldova, 604 seturi jocuri de construcție, din material plastic, design marca „LEGO”, transmite un comunicat din partea Autorității Vamale Române.
 
Bunurile sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca menționată iar valoarea acestora, în situația în care ar fi fost comercializate pe piață la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 90.000 lei.
 
În conformitate cu prevederilor legislației unionale și naționale, autoritatea vamală a reţinut bunurile susceptibile a fi contrafăcute, în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse masurile legale ce se impun, a încheiat sursa citată.
           

Citește și:
Articole îmbrăcăminte în valoare de aproximativ 40.000 lei descoperite de inspectorii vamali din Constanța (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii